Veelgestelde vragen over massage

Kan ik ook thuis gemasseerd worden?

Ja dat kan. Ik werk vanuit mijn eigen salon aan huis in Zoeterwoude-Dorp, maar kom ook bij u thuis in de regio

Klik hier voor mijn werkgebied

Geef je ook erotische massages?

Nee, daarvoor dient u bij een ander type masseur te zijn. Ik geef GEEN erotische massages.

Wat zijn de bewezen voordelen van massage

Massages kennen zowel lichamelijke en mentale voordelen.

Het is bewezen dat massages lichamelijk meerdere positieve gevolgen hebben. Allereerst helpt een massage uw pijn als gevolg van stress te verminderen. Regelmatig een massage ondergaan, gaat bijvoorbeeld (spannings-)hoofdpijn tegen. Ten tweede werken massages verlichtend bij spierspanning en spierstijfheid. Daarnaast helpen ze spierspasmen tegen te gaan. Hiermee verbetert u de flexibiliteit van uw gewrichten. Het helpt u om dieper en makkelijker te ademen en verlaagt een hoge bloeddruk. Mede daardoor kun u uw sportieve prestaties verbeteren. Als laatste versterkt een massage uw immuunsysteem. Hierdoor wordt uw huid gezonder.

Op mentaal vlak is algemeen bekend dat massages uw geestelijke rust verbetert, alertheid ondersteunt en stress helpt verminderen. Het geeft een gevoel van welbehagen en stimuleert uw bewustzijn ten aanzien van de relatie tussen lichaam en geest.

Hoe kan ik afrekenen?

Je kunt contact of met PIN afrekenen. Hou er wel rekening mee dat ik zeer beperkt wisselgeld heb.

Wat kan je verwachten tijdens een massage

Een massage kan een ongelooflijk ontspannende ervaring zijn, vooral als je weet wat je kan verwachten. Om je te helpen alles uit je ontspanmoment te halen, geef ik je hier meer informatie , van etiquettetips tot wat de verschillende technieken met zich mee kunnen brengen.

Massage-etiquettetips:

Terwijl je een massage krijgt, is dit zeker je tijd om je te ontspannen en je op je te concentreren. Als je een paar belangrijke tips volgt, wordt de ervaring veel beter.

Kleed je naar je eigen mate van comfort. Heb je geen zin om je ondergoed uit te trekken? Doe het dan niet! Kleed je met wat je ook maar op je gemak doet voelen.
Zorg dat je die dag gedoucht hebt. Niemand vindt het echt leuk om iemand aan te raken die zweterig of smerig is, ook al is het hun werk. Je massagetherapeut zal je dankbaar zijn.
Praat met je beoefenaar. Laat je massagetherapeut weten waar je je prettig bij voelt en adviseer hen over eventuele letsels of aandoeningen die ze moeten weten voordat de behandeling begint. Houd een open dialoog met je massagetherapeut. Laat je therapeut weten wat goed voelt en wat niet en laat hem zeker weten als hij te veel druk uitoefent of als de plek waar hij aan werkt gevoelig is.
Voel je vrij stil te blijven. Het is niet nodig om een stilte te vullen met geklets als dat niet jouw ding is.